Digitálisan jobb a TV műsor

TV műsor

A 21. században már szinte minden elérhető a világhálón. Aki szívesen tévézik kikapcsolódásként, az interneten is megnézheti az aktuális TV műsor tartalmát. Azon személyek mindenképpen hetente meg kell nézzék ezt, akik például az RTL Klub Barátok közt sorozat nagy rajongói.

Itt ne csak az tudható meg, hogy mikor lesz a következő rész, hanem az is, hogy mik történtek az előzőekben. Aki nem látta az előző részt, az elolvashatja a TV műsor ezen sorozatának oldalán, hogy Gigi és Ádám nagyon boldogok, mert úgy tűnik, hogy Hedviggel minden a legnagyobb rendben van. Azonban talán a későbbiekben problémákat okozhat az, hogy a kismama egyre inkább kötődni kezd a babához. A TV műsor segítségével a nézők azt is megtudhatják, hogy Nóránál váratlan látogató bukkan fel, aki még alig érkezett meg, máris vitába száll a többiekkel.

Ebből pedig az lesz, hogy Zsolt dühösen rátámad Krisztiánra, és csak egy kevés szerencsén múlik, hogy nem lesz a csetepatéból végzetes tragédia. A TV műsor elolvasásával az is kiderül, hogy Lucát még mindig furdalja a lelkiismerete Bandi miatt, azonban döntő lépésre szánja el magát.