Az elhúzható szúnyogháló ajtóra szerelve tökéletes

Elhúzható szúnyogháló ajtóra

A szúnyogok elleni védelemben rendkívül sokféle, erre specializált háló lehet a segítségére. Az elhúzható szúnyogháló ajtóra szerelve például rendkívül praktikus megoldás. Ez lényegében egy oldalt, függőlegesen elhelyezkedő tokból álló üvegszálas háló, amit az alul és a felül elhelyezett vezetősíneken mozgatva könnyedén lehet ki-, illetve behúzni.

A beépítés kivitelezése a megszokottól kicsivel több munkát és némi kreativitást is igényel, ugyanis függ a környezet adottságaitól, például az ajtó méretétől vagy a fajtájától és természetesen az egyedi elképzeléseket is szem előtt tartjuk.

Lehetőség van két, egymással párhuzamosan mozgó rész kialakítására, de megoldható úgy is, hogy a szúnyoghálót egy pályahosszabbítással látjuk el. Az elhúzható szúnyogháló ajtóra szerelve azért nagyon jó választás, mert minden évszakban kiélvezheti az előnyeit. Ráadásul nemcsak a rovarok ellen nyújt hatékony védelmet, hanem a kintről érkező szennyeződések, például a por, a levél vagy egyéb szemét lakásba kerülését is megakadályozza.