Az immunerősítő vitamin az erős szervezetért

Immunerősítő vitamin

Fontos, hogy a szervezetünket a megfelelő tápanyagokkal lássuk el. Ezek nemcsak az egészséget biztosítják, de az immunrendszert is erősítik, így könnyen elkerülhetjük a megfázást vagy a megbetegedéseket. Ajánlott az immunerősítő vitamin szedése az őszi hónapokban, ugyanis a legtöbb esetben akkor jelennek meg a vírusos megbetegedések.

Természetesen érdemes kikérni a gyógyszerész vagy a háziorvos tanácsát, mert mindegyik termék másként szívódik fel, és előfordul, hogy a szervezet nem tudja felhasználni a bevitt mennyiséget. Az egyik legközkedveltebb immunerősítő vitamin a VitaAktiv, amely 21 féle zöldség és gyümölcs felhasználásával készül.

Ez a készítmény természetes alapanyagokat tartalmaz, és biztosítja a szükséges napi vitaminbevitelt. Nem tartalmaz színező anyagot, sem tartósítószereket, amit sajnos nem lehet elmondani minden készítményről. A VitaAktiv immunerősítő vitaminból már napi 5 ml fedezi a szükséges napi vitaminellátást. Akármikor alkalmazhatja, és kedve szerint összekeverheti más étellel. Tárolása hűtőszekrényben javasolt és a fogyasztás előtt rázza fel!