Az ezüst tisztítása házilag egyszerűen kivitelezhető

Ezüst tisztítása házilag

Az ezüst remek alapanyag ékszerekhez, hiszen csillogó ezüst színe remekül érvényesül akár nyaklánc, akár gyűrű formájában. Olcsóbb, mint az arany, így szélesebb körnek elérhető, csupán egyetlen hátránya, hogy oxidálódik a felszíne és ezért egy idő után elszíneződik.

Szerencsére az ezüst tisztítása házilag is megoldható, ezért a megfelelő eszközökkel sokáig megőrizhető a kiegészítők eredeti állapota és mindig úgy ragyoghatnak, mintha újak lennének. Az ehhez szükséges ezüst tisztító kendő és folyadék a www.aranyshop.hu arany és ezüst ékszer webáruházból rendelhető meg.

Ezek több alkalommal is használhatóak, így az amúgy sem túl magas ár hosszútávon mindenképpen megtérül. Azonban, ha egy köves ékszerről van szó, akkor az ezüst tisztítása házilag nem ajánlott, mert lehet, hogy a tisztítószertől sérülni fog.

Ekkor érdemes inkább az egyik ékszerboltba bemenni és szakikra bízni a dolgot. Ez a szolgáltatás természetesen olyan modellek esetében is igénybe vehető, amelyeknek bizonyos részeihez nehezen lehet hozzáférni.