Az ONE STEP gél lakk szett megkönnyíti dolgát

ONE STEP gél lakk

Sokan szeretik saját maguknak elkészíteni a manikűrt, viszont ehhez a megfelelő kellékek mindegyikét be kell szerezni. Ehhez az ONE STEP gél lakk szett tökéletesnek bizonyulhat. A összeállítást rendkívül egyszerű használni. Először is nem kell mást tennie, mint a körmöt bereszelni, és célszerű fel is bolyhozni.

Ezután a műveletből kialakult port el kell távolítani, ezt egy puha kefe segítségével meg is teheti. Ha ezzel megvan, akkor fel kell vinni egy úgynevezett nail prep folyadékot. Ezt követően az ONE STEP gél lakk szett valamelyik darabját fel kell kenni a körömre egy rétegben. Az UV-lámpába szükséges helyezni és 2-3 percig abban tartani.

Ez idő alatt teljesen megszárad. Ha szükséges, akkor még egy réteget is fel lehet vinni, így a kiválasztott szín erősebb lesz. Az ONE STEP gél lak szett minden darabot tartalmaz, amire szüksége lehet a mindennapokban. Ha megvásárolja, akkor biztos lehet abban, hogy nem fogja megbánni, hiszen nagy segítségére lesz majd. Ha teheti, szerezze be minél hamarabb!