A minőségi gyerekülés életet menthet

Minőségi gyerekülés

A gyerekek nyaka sérülékenyebb a felnőttekénél, így a fej erőteljes előrebillenése komoly károkat okozhat. Éppen ezért, az előírásoknak eleget tevő gyerekülés változatok úgy vannak kialakítva, hogy ne csak megtartsák a benne ülő kicsiket, hanem a fejüket is megtámasszák.

Ennek a megoldásnak hála, egy esetleges ütközés, koccanás és pördülés sem járhat végzetes, vissza nem fordítható sérülésekkel, mert a gyerekülés lényegében körülöleli az utasát és minden oldalról védi. Ez különösen igaz azon verziók esetében, amelyek kétoldalt egy megerősített védelmet is kaptak, ezáltal képesek tompítani az oldalról jövő ütéseket és egyéb behatásokat is.

Tehát érdemes utánanézni, hogy milyen gyerekülés kerüljön a tulajdonunkba, mert nem mindegy, hogy mennyire hatékony krízishelyzetben. Utazás közben bármelyik képes helyben tartani a gyerkőcöt, de ha baj van, akkor csak a legszínvonalasabb darabok tudnak teljesíteni. Nézze meg Ön is a hivatalos gyerekülés teszteket és válassza ki az eredmények alapján azt, amelyik óvja gyermeke épségét!