Az újszülött fotózás kellékei és kiegészítői

Újszülött fotózás
Újszülött fotózás

A kisbabák önmagukban is csodálatosak, de néhány cuki ruha képes még tovább fokozni a hatást. Ezért is használják a látványos ruhácskákat és kiegészítőket az újszülött fotózás alkalmával. Néha csak egy fejpánt kell vagy egy tüll szoknya és máris kész a varázslat. Sok olyan, csecsemőről készült képet lehet látni, ahol be vannak bugyolálva a picik. Nagyon szeretik ezt, úgyhogy ilyenkor hamar elalszanak.

Az összegömbölyödős, bebugyolált, szundis képek pedig mindközül a legaranyosabbak. Újszülött fotózás alkalmával is precízen kell megválasztani azt az anyagot, amelybe takarjuk a picit. Mindenekelőtt legyen a szobában elég meleg, hogy meztelenre lehessen vetkőztetni a kisbabát, majd olyan puha anyagot kell választani, amely mind színében, mind mintájában illik a többi kellékhez.

Nagyon kedveltek és meleg hatást keltőek a lazán kötött csavart mintás takarók, vagy a pihe-puha, szinte fátyolként takaró pokrócok. Ezek szinte alapkellékek az újszülött fotózás során. Úgyhogy, ha ilyen képet szeretne, szinte biztosan megvalósítható lesz egy profi fotós stúdiójában.