Eltérő típusú kompresszor olajok

Kompresszor olajok

A gépek csakis akkor tudnak megfelelőn működni, ha minden alkatrészük megkapja az ehhez szükséges alapanyagot. A különféle kenő anyagok feladata, hogy a súrlódást lecsökkentsék, ezzel tökéletes körülményeket generálva. Ebbe a csoportba tartoznak a kompresszor olajok is, amelyek többféle eredetre vezethetők vissza. Léteznek növényi, állati vagy éppen szintetikus készítmények.

Ezeknek eltérő a viszkozitásuk, amit mindig figyelembe kell venni. Egyáltalán nem mindegy, hogy az adott kompresszor olajok milyen körülmények között kell megállják a helyüket. A berendezés teljesítőképessége és az időjárás is befolyásoló tényező, amit nem hanyagolhatunk el semmilyen körülmények között.

Ha nem vagyunk a téma szakértői, akkor találgatás helyett jobb kikérni egy szaki véleményét, hogy biztosra mehessünk. Bár a kompresszor olajok alapos leírással vannak ellátva a motorolajat.hu oldalon, ez még nem jelenti azt, hogy ebből minden kiderül. A tapasztalt személyek ismeretére mindig nyugodtan lehet hagyatkozni. Válasszuk azt a terméket, amelyik biztosan megfelel az elvárásoknak!