Greffe de cheveux FUE móddszer alkalmazásával

Ismét dús hajkorona
Ismét dús hajkorona

A különféle esztétikai beavatkozásnál a páciensek elsősorban annak sikeressége és költsége miatt szoktak aggódni. A Greffe de cheveux klinikán azonban emiatt nem kell aggódni. A technológia, a felszereltség és a szakorvosok felkészültsége kiváló színvonalú, azonban az árakat a magyarországi béreknek megfelelően alakították ki.

Ez már nem a megfizethetetlenségről szól, hanem arról, hogy minél többen hozzáférhessenek ehhez a szolgáltatáshoz, vagyis a hajbeültetéshez.

A Greffe de cheveux a legkorszerűbb módon, a FUE módszer használata mellett zajlik. A beavatkozás teljes mértékben fájdalommentes. A mikro-sérüléseken kívül, ami lényegében a fejbőr bepirosodását jelenti, semmilyen hegesedés nem keletkezik. A műtét előtt az orvosok még érzéstelenítőt is beadnak a kliensnek, hogy még a legapróbb tűszúrás se legyen érezhető.

A Greffe de cheveux manapság egy rutin beavatkozásnak minősül, aminek az eredményessége az esetek túlnyomó többségében eleget tesz az ügyfél előzetes elvárásainak. Érdemes átnézni a tájékoztatást a honlapon.