Gumitartó polc gumiszerelő műhelyekbe

Gumitároló polc

Otthon, a magánlakásokban talán még elképzelhető lenne az élet polcok nélkül, hiszen használhatunk szekrényeket is. Ez, amint tudjuk nem csak a tárgyak tárolására, hanem védelmezésére, eltakarására is alkalmas, így kettő az egyben megoldás.

Egy autógumikat értékesítő üzletben viszont egy gumitartó polc is bőven elegendő, sőt, talán még alkalmasabb is. A gumitartó polc esetében ugyanis sokkal jobban hozzáférhetünk annak a tartalmához, ellentétben a szekrénnyel.

Nemcsak üzletek esetében lehet hasznos a fent említett tároló alkalmatosság, hanem olyan szervizek esetében is, ahol gumikat javítanak, vulkanizálnak. Cégünk különböző méretekben kínálja a termékeit, amelyeket nem csak standard méretekben vásárolhat meg, hanem akár egyedi rendelés szerint is.

Abban az esetben, ha fölkeltettük az érdeklődését, és szeretne rendelni valamilyen tartót, állványt, esetleg a fent említett gumitartó polc ajánlatunkat választaná, akkor kérje ajánlatunkat! Az árak a méretektől és típusoktól függően változhatnak.