Gyors és pontos Citroen szerviz

Gyors kiszolgálás a Citroen szervizben
Gyors kiszolgálás a Citroen szervizben

A szerviz szó hallatán a legtöbb autósnak borsózni kezd a háta. A Citroen szerviz mindent megtesz azért, hogy a gépjármű-tulajdonosok mégiscsak a legnagyobb kényelemben érezhessék magukat akkor is, hogy ha egy olyan értékes eszközt kell nélkülözniük, mint a saját autójuk.

Az időszakos műszaki vizsgán és átvizsgálásokon túl a gyors és hatékony javítást is garantálják. Hogyha semmiképpen sem tudja nélkülözni az autóját, akkor akár csereautót is biztosítanak, vagy lehetőséget adnak a bérautó igénybe vételére is.

Ha Magyarország területén áll le valamilyen okból a gépjárműve, akkor a Sipos Citroen autószervize garantálja, hogy egy órán belül kiérkezik Önhöz, és a szakemberük megkísérli újra üzemképes állapotba hozni azt.

Ha ez nem sikerül, akkor az autót azonnali hatállyal elszállítják a legközelebbi szervizbe, ahol az előbbi pótautó-lehetőségek közül választhat. A szakértő közösségük azon fog munkálkodni, hogy Ön minél hamarabb és minél jobb állapotban vehesse át a Citroen szerviz egyik telephelyéről az autóját.