Himalája só az egészséges táplálkozásért

Himalája só
Himalája só

Napjainkban egyre többen figyelnek oda, miből és mennyit esznek. Az utóbbi időben egyre nagyobb a fejlődés mértéke a fogyasztói társadalom szempontjából, hiszen mindenki céltudatosan vásárol és figyel az egészséges táplálkozásra. Ennek remek kiegészítője a Himalája só is, ami a Fittkuckó egyébként a széles kínálatában, az egyik kiemelt fontosságú terméknek minősül, hiszen sokak kedvencének számít.

Több mint 200 millió évvel ezelőtt keletkezett ez só és a mai napig megőrizte gazdag ásványi anyag és nyomelem tartalmát.Kézi erővel bányásszák és leggyakrabban 500 illetve 1000 grammos kiszerelésű csomagolásokban árusítják.

A Himalája só nem hiányozhat egyik háztartásból sem, ha a saját és családjának az egészségére gondol, mivel jóval egészségesebb a hagyományos változatnál, mert nem tartalmaz semmilyen színezéket vagy hozzáadott mesterséges adalékanyagot, hanem teljesen természetes mivoltában kerül a csomagolásokba. Az egészséges élet felé tartó úton, legyen az Ön következő szerzeménye a Himalája só.