Kedvező áron kapható a víztisztító vezérlőfej

Víztisztító vezérlőfej

Víztisztítókat forgalmazó cég révén, mi magunk is foglalkozunk annak tisztításával.  Mégpedig kutak vizéből szűrjük ki azokat az anyagokat, amelyek veszélyessé teszik az onnan származó folyadékot.

Vidékünkön ez általában az arzén, a mangán, vas, nitrit és nitrát. Mivel ez a tevékenységünk megszűnőben van, igen kedvezményes áron kapható a víztisztító vezérlőfej.

Ez a berendezés 1 éves, keveset használt, tehát jó vételt csinál, akinek szüksége van rá. A nagyobb kapacitású szűrőkhöz használatos víztisztító vezérlőfej ipari méretekben is használható. Most a teljes ár harmadáért hozzájuthat minden érdeklődő, de csak a készlet erejéig, ugyanis csak néhány darab áll rendelkezésre belőle.

Több típusú szűrőhöz használható ez a berendezés, tehát sokoldalú. A cégünk által mindössze egyetlen szezont használt víztisztító vezérlőfej nagyon jó lehetőség mindazoknak, akik ipari méretű víztisztítást végeznek, illetve kúttisztítással foglalkoznak. A vezérlőfejhez tartály is csatlakoztatható, ami nálunk szintén megvásárolható.