A Kyocera nyomtatók hazai forgalmazója

Kyocera nyomtató

Az eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak nevezett japán vállalat 1959 óta létezik, alapítója Dr. Kazuo Inamori, most pedig Kyocera vállalat néven ismert. 2002 óta Magyarországon is forgalmazott termék a Kyocera nyomtató, a Global Union KFT által. A 2014-ben megtörtént változásnak köszönhetően, hivatalosan a KYOCERA Document Solutions termékek kizárólagos hazai disztribútorcége.

Nagy hangsúlyt fektetve az életminőségre, a cég egyre inkább fókuszba helyezte a környezetbarát termékek gyártási módjának kifejlesztését. Fontos szerepet kapott az amorf szilícium fényérzékeny henger kifejlesztése a nagy változásokban és fejlődésekben, amin a cég az idők folyamán keresztülment.

A 2014-es év óta a cég neve Kyocera Document Solutions Inc. A Kyocera nyomtatók gyártójaként ezzel is jelzi, hogy jövőképpel rendelkezik egy olyan világban, ami egyre inkább az elektromos dokumentumkezelés felé tart. A cégnek fontos, hogy a vásárlók és a piac tudja; nem pusztán hardvereket gyártó vállalatról van szó.