Marha itató, a gondtalan állattartás nyitja

Marha itató

A nagytestű jószágok ipari mennyiségben történő tenyésztése óriási feladatnak bizonyul a szakavatott állattartó gazdák körében, hiszen a professzionális felszerelés hiánya radikális problémák kialakulásához vezet. Az általunk kínált kör alakú, legelőn használatos marha itató, a kiváló alapanyagának köszönhetően, időtálló segítséget nyújt a gazdaságnak.

Általa maximalizálni lehet a termelést, ezen keresztül pedig a profitot. Méreteit tekintve, termékpalettánk választékában a 150 liter térfogatú itatódézsától kezdve, egészen az 15000 literesig mindenféle modelleket talál, hogy optimális mértékben kielégíthesse a tenyészet igényeit.

A felhozatalunkban található marha itató minden darabja UV álló polietilénből készül, amit számos esetben használ alapanyagul az élelmiszeripar is, tehát bizonyítottan nem káros az egészségre. Merevítő bordáinak, valamint úszószelepének és praktikus leeresztőjének köszönhetően, az előbbiekben leírt marha itató új távlatokat nyit meg az állattenyésztésben, leegyszerűsítve és felgyorsítva a gondozási folyamatokat.