Mellfelvarrás tökéletes végeredménnyel

Mellfelvarrás szövődmények nélkül
Mellfelvarrás szövődmények nélkül

Hiába az egészséges életmód és a rendszeres mozgás, idővel a testünkön bekövetkezhetnek olyan változások, amiket csak műtéttel lehet kijavítani. Aki ismét formás melleket szeretne, annak a mellfelvarrás fog megoldást jelenteni.

Ezt nem szabad összetéveszteni a mellnagyobbítással, bár igény szerint, ezzel együtt is kivitelezhető. A mellfelvarrás formás, természetes kebleket eredményez. A gravitáció ellen nincs mit tenni, hiszen emiatt ereszkednek meg idővel a mellek.

A mirigyállomány idővel formáját veszíti, amit belső öltésekkel lehet korrigálni. Ezt kúposításnak nevezik, mivel a bimbó az áthajtási redőhöz lesz igazítva, amivel sokkal szabályosabb forma érhető el.

Sokan a szoptatást követően fordulnak a plasztikai sebészhez, viszont azok sincsenek kevesen, akiket serdülő koruktól fogva frusztrál a mellformájuk. A mellfelvarrás, minden ilyen jellegű problémát hatékonyan orvosolhat. Egy előzőleges konzultációt követően, már jöhet is a beavatkozás, vagyis a tényleges mellfelvarrás. A modern orvostudománynak hála, ez ma már fájdalommentesen elvégezhető.