Mikor döntsön az átfolyós vízmelegítő mellett?

atfolyos vizmelegito
Atfolyos vizmelegito

Ha nincs szükség a meleg víz tárolására, akkor lényegében nincs miért tartályos vízmelegítőt vásárolni, mert csak feleslegesen foglalná a helyet, illetve maga a berendezés is hamarabb tönkre mehet, ha nincs kihasználva és szinte mindig benne maradna ugyanaz a vízmennyiség. Ilyenkor sokkal jobb választás az atfolyos vizmelegito, ami csupán a rajta áthaladó folyadék hőmérsékletét emeli meg a beállított szintre.

Ez kézmosáshoz, mosogatáshoz és még egy gyors mosakodáshoz is tökéletesen megfelel, tehát olyan lakásokba, amit ritkán használnak, hétvégi házakban, nyaralókban és olyan otthonokban is érdemes megfontolni az átfolyós vízmelegítő beszerzését és telepítését, ahol például csak a konyhában nincs megoldva a meleg víz ellátás.

Ebből is van többfajta, különböző teljesítménnyel és plusz funkciókkal, tehát az átfolyós vízmelegítő is igényre szabható, akárcsak egy bojler, ami a fent említett helyzetekben csak felesleges kiadásokat és energiafogyasztást idézne elő. Gondolja Ön is jól át, hogy melyik lenne az ideális!