A minőségi kerítés biztonságos ingatlant jelent?

Minőségi kerítés

Mára nagyobb fenyegetést jelent számunkra a betörés, illegális behatolás, mint ezelőtt 10-20 évvel. Ráadásul napjainkban a rongálás, vandalizmus is erősen jelen van. Mit tehet ez ellen egy térválasztó? A kerítés fogalma egyenlő lenne a vagyonvédelemmel? Nos, ez talán nem egyértelmű.

Köztudott, hogy a legerősebb térelválasztón is át lehet jutni, főleg a hétköznapi építészetben nem lehet használni olyan eszközöket, amelyek komoly sérüléseket tudnának okozni. Ugyanakkor, ha nincs semmilyen építmény egy telek körül, szinte hívogatja a betörőket, betolakodókat az udvarra és a házba.

Általában az emberek a lakóházukra nagyobb figyelmet fordítanak. Drágább anyagokkal dolgoznak és többet költenek a biztonságra, jó minőségű kerítés mellett döntenek, így ezekre a helyekre nehezebb bejutni, viszont a nyaralójuk köré sokszor csak egy egyszerű nád- vagy tujakerítés van.

Így értelemszerűen sokkal több nyaralóba törnek be. Védje nyaralóját és/vagy otthonát minél biztonságosabb kerítéssel, ezzel pedig kerülje el, hogy illegális betolakodók könnyen be tudjanak jutni!