Mire használható a bicikli utánfutó?

bicikli utánfutó
Bicikli utánfutó

Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi mindent bele lehet szuszakolni ebbe a remek bringás kiegészítőbe. Viszont a bicikli utánfutó legnagyobb erénye kétségkívül az, hogy személyszállításra is alkalmas.

Pontosabban két gyermek is kényelmesen elfér benne. Közben olyan extrákkal élvezhetik az utazás örömét, mint a rovarok elleni védőháló, a napfénytető, ami általában egy átlátszó fólia, viszont a célnak megfelel és a kilátás mellett, eső elleni védelmet is biztosít.

Hogyha már zavaróvá válik a beáramló fény, akkor árnyékolásra is van lehetőség. A biztonság természetesen mindennél fontosabb, ezért a biztonsági övek sem maradhattak ki a bicikli utánfutóból.

Hogyha visszatérünk a kényelmet meghatározó tényezőkhöz, akkor érdemes szót ejteni a kerekek lágy rugózásáról, amelyek zavartalan utazást biztosítanak a túra alkalmával. A kerékpár utánfutó leveszi a terhet a vállunkról, mivel nem kell egy nehéz hátizsákban cipeljük a felszerelésünket. Ebből következik, hogy a bicikli utánfutó egy hétköznapi vásárlás esetében is hasznos lehet.