Mire használható az IP telefon?

IP telefon
IP telefon

Hang vagy videó hívás ingyen, mobil, esetleg vezetékes telefonról a tengerentúlra? Lehetetlennek tűnik, mégis igaz és mindezt az IP telefon jóvoltából. Az internetes telefonálás megalkotói előtt egyetlen fő cél lebegett, hogy lehetőséget adjanak az emberek számára az ingyen telefonálásra, kötetlenül, bárhonnan, bárhova.

Terveik valóra váltak és megszületett az IP telefon, ami a széles sávú internetes hálózat lefedettségét kihasználva nyújt lehetőséget arra, hogy hívást kezdeményezzünk a világ bármelyik pontjára. Hasonló elven működik mint a Skype, annyi eltéréssel, hogy ez sokkal kényelmesebb és egyszerűbb.

Természetesen a pontos működési elv megismerése fontos egy-egy ilyen készülék beszerzése előtt, de mindenki megnyugtatására, nem igényel több hozzáértését, mint például egy Smart televízió beüzemeltetése. Ráadásul az IP telefon forgalmazói, a www.bolt-telefonszakerto.hu webáruházban feltüntetett telefonszámon bármikor készséggel a rendelkezésükre állnak azoknak, akik érdeklődni szeretnének a termékeik felől.