Nagyon modern sport karóra

Sport karóra

A férfiak és a hölgyek nem tudnak ellenállni egy sportosabb órának, amelyik kocogáskor, kutyasétáltatáskor vagy bármilyen más testmzgás során, ahol nem sérülhet meg a kütyü, remekül jön.

A LED sport karóra egyesek nagy kedvence, hiszen ez kívül és belül is modern, ami azt jelenti, hogy külsőleg is eltér a kellék a megszokott eszközöktől és belül olyan alkatrészekre alapul, amelyek egyedivé teszik a működési elvet is. A LED sport karóra például solar funkcióra alapszik. Mit is takar ez? Nos, ez beépített napelem segítségével működik, így egyéb energiaforrás nem szükséges hozzá. Egy teljes feltöltés után, akár 9 hónapig is működőképes marad. Az innovatív megoldásra utal az is, hogy LED fényforrás segítségével történik a számlap megvilágítása.

A sport karóra kettős visszaszámláló riasztást garantál, vagyis két visszaszámlálandó időtartamot állíthat be a tulajdonos. Azt azonban tudni kell, hogy maximum 1 óra lehet a visszaszámlálandó időtartam. Emellett automata ismétlési üzemmóddal is rendelkezik a kiegészítő. Ezen pozitívumok késztetik az érdeklődőket a sport karóra megvételére.