Óvodai fektetőre lepedő szimpla és dupla kivitelben

Óvodai fektetőre lepedő

Az óvodai fektetők nagyon praktikusak hiszen könnyedén lehet mozgatni és tárolni is ezeket, ráadásul kényelmes és biztonságos fekhelyet nyújtanak a gyerkőcöknek. Kapható direkt óvodai fektetőre lepedő, ami nem mozdul el és nem gyűrődik össze, mivel gumipántokkal kell rögzíteni a fekhely lábaihoz.

Ez szintén a komfortérzetet növeli, hiszen nem zavarja meg a kicsik álmát az összekuszálódott ágynemű, amibe még ők maguk is belegabalyodhatnak. Ugyanakkor az óvó nénik, dadák dolgát is leegyszerűsíti, hiszen nem kell centizgetni, simítgatni a lepedőt, hogy a forgolódástól ne tudjon elcsúszni, hanem csak egyszerűen beakasztják a lábakba és már használatra kész.

Akár a gyerkőcök is megtanulhatják használni és akkor mindenki előkészítheti a saját ágyikóját az alvásra. Az óvodai fektetőre lepedő dupla kialakításban is létezik, ami egy hálózsákra hasonlít. Ha nincs szükség vastagabb takaróra, akkor ez is jó választás lehet, hiszen nem tudják a lurkók lerúgni magukról alvás közben. Mindkét óvodai fektetőre lepedő változat jól tisztítható, így ez is megfelel a követelményeknek.