Piaci kamatozású vagy államilag támogatott lakáshitel?

Lakashitel
Lakashitel lehetőségek

Sokaknak nem adatig meg az a szerencse, lehetőség, hogy önerőből vásároljanak ingatlant vagy valósítsanak meg különböző módosításokat a meglevő lakáson, házon. Azonban erre a helyzetre is van megoldás, a lakashitel. Ennek révén, csupán 20% önrésszel vásárolhatunk, építhetünk, bővíthetünk, korszerűsíthetünk vagy felújíthatunk.

Sőt, a lakashitel más lakáscélú hitel kiváltására, tulajdonrész kivásárlására, tulajdonközösség megszüntetésére is igényelhető. Azonban fontos megjegyezni, hogy az államilag támogatott lakáshitelek csupán új vagy használt lakóingatlan vásárlása, házépítés és ingatlan korszerűsítés esetén jelent megfelelő alternatívát.

Amennyiben bővítés, felújítás, nyaralásvásárlás, hitelkiváltás vagy tulajdonjogi kérdések megoldása a cél, akkor a piaci kamatozású forint alapú lakashitel hozhat megfelelő eredményt. Amennyiben érdekelt a témában és szeretne a részletekbe is belelátni, akkor a jelzalog.com oldalon számos információt megtalál, valamint hiteltanácsadó véleményét is kérheti, aki igény szerint, a teljes folyamatot lebonyolítja.