Rendelje meg a John Wick DVD-t!

John Wick
John Wick

2014-ben mutatták be a mozik, mint Keanu Reeves legújabb akció-thrillerét. A John Wick film rendezőszékében Chad Stahelski ült a forgatókönyvet pedig Derek Kolstad írta. A filmet az államokban, egész pontosan 2014. október 24-én mutatták be, Magyarországon pedig novemberben került a mozikba, magyar szinkronnal, az InterCom-nak köszönhetően.

A John Wick alapjáraton pozitív értékeléseket kapott, hiszen a kritikusok dicsérték. A film központi alakja a címből adódóan John Wick, aki egy visszavonult bérgyilkosként éli közel sem hétköznapi életét. A főhős bosszút esküszik ellopott autója és meggyilkolt kiskutyája miatt, amit még a rákban elhunyt felesége hagyott rá.

A film népszerűségéből adóan, hamar megjelent DVD formátumban is, így akik nem látták John Wick történetét a mozivásznon, most pótolhatják otthon, a kanapén ülve kényelmes, nyugodt körülmények között. A közel 100 perces film 5.1 magyar hanggal rendelkezik, így az otthoni mozi élmény is garantált. A Mátrixból megismert Keanu pedig már csak hab a tortán.