Rugalmas és dinamikus nyelvtanulás

Nyelvtanulás

Az ember a látóköre bővítéséhez sok mindent alkalmazhat. Utazzon sokat, ismerkedjen meg új emberekkel, kultúrákkal. A nyelvtanulás természetesen elengedhetetlen ahhoz, hogy mindezt megtehessük. Sokaknak a külföldi utazások, esetleg kitelepülés miatt nagyon fontos, másoknak a munkájukhoz elengedhetetlen az új nyelv elsajátítása. Nyilván mindenki azt szeretné, ha ez zökkenőmentesen, dinamikusan és lehetőleg nem túl drágán menne.

Hogy ilyen nyelvtanulás nem létezik? Dehogynem! Mégpedig a BeHappy Nyelviskolában! Ez az iskola nem ígér csodákat, munka nélküli tudást pár hét alatt, azonban azt mindenképpen, hogy olyan figyelemmel foglalkozik a résztvevőkkel, mint a magántanár, ám jóval olcsóbban.

A nyelvtanulás itt intenzív, mégis rugalmas keretek között történik. Nincsenek hagyományos, szintekre bontott tanfolyamok, itt a résztevő fejlődése a mérvadó. Az időbeosztás tekintetében is nagyon rugalmas, mert a tanfolyam bármikor elkezdhető, reggel 9-től este 9-ig bármikor részt lehet venni rajta, akár hétvégén is.