Vékony és elegáns Umi telefonok

Umi telefonok

Szeretne egy új telefont vásárolni, de nem tudja, melyiket válassza? Nincs ideje járkálni és keresgélni az üzletekben? A webáruházban található Umi telefonok fekete vagy arany változata garantáltan elnyeri majd a tetszését. A szép kialakítás nemcsak a különleges színvilágot foglalja magába, hanem a nagy képernyőt is. A készülék nagyon vékony, tehát kifejezetten elegáns megjelenéssel bír.

Az Umi telefonok Android operációs rendszerrel működnek, dual sim kártyával. A menü magyar nyelvű, így azok sem kell aggódjanak, akik nem ismernek egyetlen idegennyelvet sem. Mi több, az ujjlenyomat olvasó moduljának köszönhetően csakis Ön léphet be a menübe, így nem kell a kíváncsiskodók miatt sem aggódnia.

12 hónap garanciát kap a készülékhez, ráadásul, ha most rendel a www.puremobile.hu oldalról, akkor a szállítás is ingyenes. Ismerje meg az Umi telefonok előnyeit és válassza ki azt a modellt, amelyik elnyerte a tetszését! A jó ár mellé kiváló minőség is társul, így hát ez a márka az egyik legjobb, ami mellett dönthet.