Villanybojler választás során mire kell figyeljünk?

Villanybojler választás

Egy fárasztó nap után sokan csak arra vágynak, hogy egy relaxáló, forró fürdőt vehessenek, ami alatt feltöltődhetnek. Igen ám, de mi van, ha nap végére elfogy a meleg víz? Ez könnyen elkerülhető, ha a villanybojler választás során, figyelembe vesz néhány fontos szempontot. Először is, nem mindegy, hogy milyen teljesítményű berendezést szerel be.

Fontos, hogy a tervezés során számításba vegye a lakásban élők számát, valamint a család átlagos napi fogyasztását. Vegyünk példának egy átlagos, 3-4 tagú családot. A Hajdu 80 vagy 120 literes bojler ebben az esetben ideális választásnak minősül, ugyanis képes ellátni mindenkinek az igényeit. Természetesen, egy üzlethelyiségbe vagy egyszobás lakásba nem kell ekkora kapacitás, így az 50 literes változat teljesen megfelel a célra.

Aki most építkezik és még nem tapasztalta meg a saját bőrén a bojlerek működését, annak a villanybojler választás nem egyszerű feladat. Viszont segítséget talál az oldalra kattintva, ahol vállalják, hogy beszerelik a kiszemelt modellt.