A Vylyan pincészet minőségi termékei

Vylyan pincészet

Villány, Magyarország déli bortermő vidéke és egyben a legjelentősebb is. A szubmediterrán éghajlat, valamint a Villányi hegység déli leejtőinek mészköves, agyagos talaja kiváló körülményeket teremt a szőlőtermesztéshez.

Itt található a méltán híres Vylyan pincészet is, aminek borai már számos nemzetközi versenyen értek el dobogós helyezést. Sőt, nem egyszer tértek már haza aranyéremmel is a megmérettetésekről. A Vylyan pincészet már több mint két évtizede működik ezen a területen.

A tulajdonosok, valamint az alkalmazottak tapasztalata, hagyománytisztelete és a mindent felülmúló szakértelem vezetett oda, hogy ilyen kiváló minőségű borokat állítanak elő ebben a pincészetben. Vörös és fehérborok nagy választékával várják a borkedvelőket.

Aki a rosékat részesíti előnyben, az sem fog csalódni. A Vylyan pincészet kitűnő borait az interneten is megrendelheti, így az sem jelent problémát, ha az ország másik végében lakik. A Pannon Borbolt webáruház virtuális polcain a Vylyan pincészet borai is helyet kaptak.