80 literes villanybojler szervizelése és tisztítása

Bojler

Azokban a lakásokban vagy házakban, ahol nincs vezetékes gáz, általában villanybojlert használnak vízmelegítésre. Egy 3-4 tagú család számára a 80 literes villanybojler elegendő meleg vizet biztosít a mindennapi használathoz.

Vállalkozásunk elsősorban a jól bevált és már sok éve gyártott Hajdú bojlerek karbantartásával, forgalmazásával, szerelésével foglalkozik. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy a hazai termékek alkatrészellátása zökkenőmentes.

Áruk nem függ árfolyamtól, beszerzésük egyszerű. A cég az ötvenes években alakult. Túlélte a rendszerváltás kritikus időszakát, és ma zártkörűen működő részvénytársaságként dolgozik. Több típusú vízmelegítőt is gyárt, de az egyik legnépszerűbb termékünk a 80 literes villanybojler.

Nekünk is nagyon sok rendelésünk kapcsolódik ehhez a modellhez. Egyszerűen azért, mert egy átlagos vízhasználathoz tökéletesen megfelel. Ahol nagyobb a család, és van, aki szeret hosszabb időt tölteni a zuhany alatt, ott valószínűleg nem lesz elég a 80 literes villanybojler.