Gyönyörű pálma fajták webáruháza

Egyedi pálma fajták

Melyek azok a növények, amelyek télen is egy zöld oázist juttatnak az eszünkbe, és a szürke panelba csupán a megjelenésükkel életet lehelnek? Ezek a rendkívül változatos és impozáns pálma fajták. Bár 2700 pálmafajnál is többet ismer jelenleg az emberiség, ezek közül csak néhányat „szelídítettek” szobanövénnyé. Ezek az egzotikus növények hazánk éghajlatát is jól tolerálják, így a megfelelő gondoskodást csodálatos levélzettel hálálják meg.

Szépségük és gyakran tekintélyt parancsoló termetük mellett az ősi titokzatosságuk miatt is nagyon népszerűek. A pálma fajták gyakran láthatók a lakásokban, recepciókon, várótermekben. Főleg a tágasabb, szellősebb terekben ajánlatos a tartásuk, azonban vannak olyan tagjai is a pálma családnak, amelyek kifejezetten félárnyékos helyekre alkalmasak.

Igazán szép pálma fajták megvásárolhatók a virag-online.hu webáruházban, ahol a tartásukhoz szükséges utasításokhoz, valamint kiegészítő termékekhez is hozzájuthat a vevő. Ha Ön is szeretne egy figyelemre méltó, természetes díszt a lakásába, irodájába, vásároljon pálmát!