Ezért nem mersz befektetési tanácsot kérni

Befektetési tanácsadás

Ha Ön is szeretne a jövőben tetemesebb pénzösszegre szert tenni, akkor nem szabad elfeledkeznie a különböző befektetésekről. A befektetési tanácsadás mellett, a befektetes.net weboldalon sokféle szolgáltatást is megtalálhat. A tanácsadás először a személyes igények felmérésével kezdődik, aminek során a szakemberek felmérik a befektetési célokat, a likviditási szükségleteket, valamint a kockázatvállalási hajlandóságot.

Amennyiben az első körben sikerül megbeszélni az igényeket, akkor megkötésre kerül a szerződés. A pontos befektetési igény felmérését követően, kezdetét veszi a privát banki befektetési tanácsadás. Amennyiben úgy dönt, hogy a befektetes.net weboldal tapasztalt szakemberei felkereshetik egy személyes megbeszélésre is, akkor mindent el fognak mondani a szolgáltatással kapcsolatban.

Egy személyes megbeszélés, illetve találkozás a privát bankárnál lesz, ahol a lehetőségek fel lesznek vázolva és a befektetési tanácsadás után átláthatóbbá válik minden. A befektetési tanácsadás során minden kérdést feltehet, ami az Ön jövőjével kapcsolatos. Értse meg, hogy a konkrét javaslatok és az egyénre szabott ajánlat csak akkor készülhet el, hogyha mindennel egyetért a szakértővel. A befektetési tanácsadás további két ágra sorolható, amibe beletartozik a szakmai segítség, illetve a tanácsadás kihagyása.

Ha nem igazán járatos a gazdaság vagy a pénzügyi lehetőségek terén, akkor mindenképpen igényeljen szakmai segítséget! Amennyiben a befektetési tanácsadás során úgy dönt, hogy a felajánlott lehetőségeket elfogadja, akkor megtörténik az értékszámla megnyitása és a szerződés megkötése. A befektetési tanácsadás során, minden olyan információval el fogják látni, ami az optimális döntéshez elengedhetetlen. A portfólió összeállítása után folyamatos a személyes találkozó, viszont minden esetben Ön hagyja majd jóvá a megbízásokat. A befektetési tanácsadás után megkötött szerződés szerint, minden hónapban jelentést kap kézhez az eredményekről. Ez igen hasznos, hogyha szeretne tisztában lenni a választásával, valamint annak eredményeivel.