A Dulux festék páratlan színei irigylésre méltók

Dulux festék
Dulux festék

Belevágna a lakásfelújításba, viszont tanácstalan abban, hogy milyen színeket varázsoljon a falra? A Dulux festék nemcsak színekben kínál páratlan minőséget, bizony árban is a legjobbak mércéjét üti.

Nem szabad persze amellett sem elmenni, hogy már az első rétegével képes tökéletesen fed, még akkor is, ha eltérő színű volt korábban a fal. Érdemes komplementer színekben is gondolkodni, ugyanis a legújabb trendeknél az egymással határos falak eltérőek.

A Dulux festék felvitele egyszerű és gyors, nem mellesleg cseppmentes. Vége azoknak az időknek, amikor többet takarított a szobafestés után, mint amennyi időbe telt lemázolni a falat!

A Dulux festék ráadásul mosható, így bármilyen ráfröccsenő szennyeződést könnyen el tud róla távolítani. Bár a falat jól fedi ez a termék, összetétele hagyja levegőzni azt, így nem kell penészesedésre számítania. A Festékaréna széles termékkínálatában a Dulux márka is megtalálható, így akár online is beszerezheti a kiszemelt árnyalatokat, a csomagja pedig házhoz érkezik.