Daru a Konecranes csapatától

Daru a gyors munkához
Daru a gyors munkához

Folyamatosan halljuk, hogy dübörög az építőipar és ez valóban így is van, ehhez viszont elengedhetetlenek a megfelelő munkagépek, különben a hatékonyság hiánya mellett, a balesetveszély is egyre nagyobb. A kifogástalanul működő daru nélkülözhetetlen a nagyobb terhek megmozgatásánál és ehhez mindig megbízható minőségű gépre van szükség.

A különböző építkezések mellett, veszélyesebb környezetben sem állhat le a munka, mint a vegyipari üzemekben, kőolaj finomítókban vagy egyéb ipari létesítményekben.

Itt nem lehet a hagyományos darukat kell használni, mert eltérő követelményeket támaszt a különleges környezet. A Konecranes termékeinek minőségét több tanúsítvány is igazolja, így biztosak lehetünk abban, hogy a daru, amivel dolgozni szeretnénk, biztosan az elvárásainknak megfelelő.

A daru minden alkotóelemének a kiválasztásánál a legfontosabb szempont a biztonság és csak ezután jöhet minden más paraméter. Tudjon meg többet a konecranes.hu weboldalon, ahol az ipari emelőgépeké a főszerep, már lassan 100 éve!