A folytonégő kandalló kályha sajátos üzemmódja

Kandalló építés ár

A szakemberek tudják csak igazán, hogy a kandallók, kályhák mennyit fejlődtek az alig pár év alatt. Napjainkban már gondmentesen megvehetőek és beépíthetőek a mobil változatok is, amelyek pontosan hordozhatóságuk miatt nagyon népszerűek. Ezen változatok esetében a kandalló építés ár minimális. Tehát nem vitatható, hogy ez a típus egy remek befektetést is jelent.

Ezt igazolja, hogy hazánkban is, hála sok internetes forgalmazónak, a hordozható kandalló árak jellemzően alacsonyabbak, viszont ennek ellenére ugyanazokkal a szolgáltatásokat, hatásfokot és hatékonyságot biztosítja, mint egy beépíthető tűztér. A hozzáértők, tulajdonosok tisztában vannak vele, hogy a mobil változat egyik legfontosabb előnye, hogy nagyon gyorsan üzembe helyezhető.

Sőt, ez igen könnyű is, ami miatt a szállítása sem kerül sokba és nem okoz problémát. Maga a kivitelezés gyorsan és tisztán, pormentesen végzett művelet. Ha pedig az ember rátalált egy jó cégre, akkor észreveheti, hogy a kandalló építés ár nagyon alacsony. Ezen okok miatt választják sokan ezt a szolgáltatást és eszközt.

A hordozható modellek mellett rengetegen szeretik a folytonégő kandalló kályha modellt is. Ennek a megvétele előtt észben kell tartani, hogy az első begyújtásnál még névleges teljesítményen kell használni azt mindaddig, amíg az első parázságy el nem készül, tehát le nem ég a tűztrében fellelhető fa. Ha ez megtörtént, akkor a parázsról újra kell gyújtani a tüzet, majd át kell állítani a kandallót a folytonégő üzemmódra.

Ilyenkor a tűztér egy alacsonyabb, de stabilabb 4-5 kW-os teljesítményszinten fog üzemelni. Elsőre ez természetesen kevésnek hangzik, azonban nem szabad elfelejteni, hogy az ekkora teljesítmény maximálisan elegendő lehet egy jól szigetelt lakás hőmérsékletének a megtartásához.

Aki viszont úgy érzi, hogy a folytonégő kandalló kályha nem fűt így elég jól, nyugodtan visszaállhat a névleges teljesítményszintre. A folytonégő kandalló kályha megrendelhető a www.kandalloepites.hu oldalon, ahol ezen változaton kívül kapható még a zárt égésterű kályha, energiatakarékos kandalló és a modern kandalló betét is.