A Sencor robotporszívó átveszi a házimunkát

Sencor robotporszívó

Sokan vannak, akik egyáltalán nem szeretnek porszívózni, mert zavarja őket a gép hangja vagy megfájdul a derekuk, mire végeznek a munkával.

Modern világunkban azonban már nem muszáj ettől szenvednie senkinek, hiszen sokféle robotporszívó megtalálható a piacon. Közülük is talán a legprofibb a Sencor robotporszívó, amelyik könnyedén képes elvégezni helyettünk, ezt a sokaknak kellemetlen házimunkát. Rendelkezik ütközéselleni elülső érzékelővel, tehát nem kell attól tartani, hogy nekimegy valaminek és meghibásodik. A sarkokban is tökéletes tisztítást végez, hiszen két szélső forgókefével van ellátva. A rendkívül halk üzemmódja lehetővé teszi a használatát a nap bármelyik szakában.

A Sencor robotporszívó, ha a kerekei elakadnak, azonnal automatikusan kikapcsol. A felületek maximális tisztításának érdekében, ez a remek gépezet 4 programot kombinál. Akár az 1 cm magas küszöbön is képes átjutni és olyan érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy a Sencor robotporszívó leessen a lépcsőről.