Gépi hímzés további 3 % kedvezménnyel

Gépi hímzés

A hímzés igazából egy olyan díszítő eljárás, amivel a különböző ruhaanyagokat meg lehet szépíteni és a hagyományokat is őrizni lehet általa. A kézi hímzés még mindig népszerűnek számít azon családokban, amelyek őrzik a hagyományokat. A gépi hímzés esetén is a vezetett fonal fogja adni a kiválasztott mintát.

A cegespolo.eu weboldalon olvashat a gépekkel végzett hímzés árairól. A honlapon megtetszett fazon függvényében kell az árakat is számolni. Az árak sávosan találhatóak meg a táblázatban, amelyekből további 3 % kedvezményt is biztosíthatnak a szakemberek. Ez a kedvezmény darabszámhoz van kötve. A fehér és színes termékek ára sem egyforma. Ha egyetlen színben kér egy nagyméretű emblémát, akkor többet fognak felszámolni, mintha színes és kisméretű logó mellett döntött volna.

A gépi hímzés elegáns, hiszen a számítógép vezérelt eszközök bármilyen vonal mentén tudnak haladni. Ez azt jelenti, hogyha egy nonfiguratív mintát tervez hímeztetni, akkor a gépek azt is gond nélkül meg fogják tudni csinálni.