Rugalmas szerkezetű a szilikon tok

Szilikon tok

Ha csak úgy letesszük az asztalra a teljesen védtelen telefont, akkor könnyedén azt tapasztalhatjuk, hogy a hátlap alaposan összekarcolódik. A zsebünkben is megtörténhet ez a kellemetlen esemény, ha van még más is a mobil mellett, például egy kulcscsomó. Amennyiben elejét akarjuk venni a kellemetlen helyzeteknek, a szilikon tok hasznos segítségünk lesz ebben.

Lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de elég csupán egy csekély befektetés, hogy a komolyabb javításoktól és alkatrészek cseréjétől megkíméljük magunkat. A szilikon tok mindig az adott terméktípushoz kell passzoljon, ezért vásárláskor jól nézzük meg, hogy mibe fektetünk!

Nem volna szerencsés, még az alacsony költségek ellenére sem, hogy egy aprócska félrenézés miatt újabb napokat kellene várjunk a megfelelő kiegészítőre. A szilikon tok könnyedén véd a karcolásoktól, de még a kisebb ütődéseket is elnyeli, a rugalmas anyagszerkezetével. Nyissuk meg az extremepoint.hu weboldalt, ha nem tudnánk, merre érdemes keresni a terméket és vásároljunk bizalommal!