Illóolajok jótékony hatásai

Illóolajok hatása
Illóolajok hatása

Minden ember számára fontos a testápolás és mostanában már szerencsére egyre többen választják a természetes alapanyagokból készült termékeket. A Familie webáruházában nagyon sokféle szappan, dezodor, különböző natúrkozmetikumok és illóolajok megvásárolhatóak. Ezek közül megemlítenénk az édes-narancs illóolajt, ami számtalan pozitív hatással rendelkezik.

Bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, étvágygerjesztő, idegerősítő, közérzetjavító, illetve nemi vágyat növelő hatása is van. Hatékonyan felhasználható megfázás, feszültség, stressz és emésztési zavarok kezelésére is. Kellemes illata miatt és fertőtlenítő hatásának köszönhetően, használható a helyiségek levegőjének frissítésére is.

Ezt az illóolajt napozás vagy szoláriumozás előtt nem szabad használni, mert fényérzékennyé tesz és a bőr leéghet vagy foltossá válhat! Az illóolajok felhasználása tehát rendkívül sokrétű, így érdemes meglátogatni ezt a webáruházat, amelyik számtalan natúr termékkel várja a leendő vásárlóit, akiknek különböző akciókkal is igyekszik kedveskedni.