Megfizethetővé vált az QC telefon töltő

telefon töltő
Telefon töltő

Az okostechnológia robbanásszerű fejlődése megkövetelte, hogy a kiegészítők fejlődése is megugorjon. Nincs ez másképp a telefon töltő kapcsán sem, ugyanis a hamar lemerülő okostelefon, tablet vagy óra esetében sem mindegy, milyen hamar válik újra üzemképessé.

Már az általános telefon töltő modellek is nagyon mutatósak, stílusosak és előnyösek, de ha valóban gyors töltésre vágyik, akkor a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiával ellátottat érdemes beszereznie. Az intelligens energiamenedzsment a generáció legújabb találmánya, biztonságosabban lehet vele tölteni az okoskészülékeket a munkahelyen, otthon, autóban.

A vezeték nélküli telefon töltő hosszabb utazáskor is megállja a helyét, a lemerülő mobilt néhány perc alatt 100% feltölti. Az autós változatok pedig ugyanakkor tartóként is funkcionálnak, a töltés végén nyugodtan maradhat a műszerfalon. Ha szeretne megfizethető áron hozzájutni egy minőségi, prémium és a legmodernebb technológiával készült, dizájnos darabhoz, akkor a Blitzwolf webáruházát semmiképp ne tévessze szem elől!