Színvarázs unikornis a karácsonyfa alá

színvarázs unikornis
Színvarázs unikornis

Az egyszarvúak már elég régóta töretlen népszerűségnek örvendenek úgy a kicsik, mint a nagyon körében. Azonban, ha Ön nemcsak egyszerű plüssel vagy műanyag játékkal szeretné meglepni a gyermekét, ami ezt a varázslatos lényt testesíti meg, akkor a jatekotthon.hu oldalon jóval különlegesebb darabra is szert tehet.

A kínálatban szereplő színvarázs unikornis Dreamtopia lakója, ennek megfelelően pedig különleges képességekkel rendelkezik. Ha a kis tulajdonosa elkezdi fésülgetni a hozzá kapott fésűvel, akkor a színvarázs unikornis teste különböző színekben fog világítani, közben kedves dallamokat is lejátszik majd.

Az egyik dallamot egészen biztosan fel fogja ismerni a gyerkőc, ha szereti a Barbie Dreamtopia meséket, hiszen ennek a főcímdala is szerepel a repertoárban. Amennyiben igazi örömet okozna karácsonykor a gyermekének, akkor rendelje meg már most a színvarázs unikornis egyik példányát, nehogy kifogyjon a készlet! Jelenleg akciós ez a varázslatos játékszer, így még spórolhat is egy kicsit az ajándékon.