Műanyag WC ülőke helyes méretben

Műanyag WC ülőke

Hamar fellelkesülnek a nézelődők, ha látnak valami szépet az egyik webáruház kínálatában. Nincs ez másként a műanyag WC ülőke esetében sem. Azonban érdemes körültekintőnek lenni a rendeléskor, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen méret kerül a kosárba. A wculoke.hu weboldalon található egy olyan táblázat, aminek a segítségével sokkal könnyebb lesz a vásárlás.

A centi elővételét követően, meg kell mérni a hosszúságot, a szélességet és a köztávolságot. A katalógussal egyszerűbb lesz kiválasztani azokat a modelleket, amelyek megfelelőek lehetnek. A műanyag WC ülőke strapabíró, ezért hosszú éveken keresztül használható.

A beszerelése nem nehéz, tehát szükségtelen hozzá szakembert hívni. Mostanában nagyon sokan keresik az antibakteriális változatot, ami különösen higiénikusnak mondható. Rengetegen érdeklődnek a lecsapódásgátlós típus iránt is.

A kisgyermekes családok gyakran vásárolnak olyan műanyag WC ülőkét, amelyik kétféle alátéttel van ellátva. Így a csemeték is kényelmesen elvégezhetik a dolgukat a felnőttek segítsége nélkül.