Praktikus tartozék a tépőzáras csiszolókorong

tépőzáras csiszolókorong 
Tépőzáras csiszolókorong

Kiemelkedően praktikus találmány, hiszen akár egy mozdulattal, bármikor lecserélhető. A használata felgyorsítja a munkát, mert nem kell a különféle szerszámokkal vacakolnunk, amikor a tépőzáras csiszolókorong cseréjére kerül a sor. A nagyobb munkák esetén előfordulhat, hogy akár több darabot is elhasználunk egymás után.

Viszont ilyenkor nincs más dolgunk, mint a tépőzáras tányérra felhelyezni az új korongot. Egyaránt használható sarokcsiszoló és fúrógép tartozékaként.

Rendeléskor különösen oda kell figyelnünk arra, hogy pontosan melyik változatot választjuk, ugyanis nem mindegy, hogy miként szeretnénk megmunkálni az adott felületet. A durvább és finomabb megmunkálást egyaránt lehetővé teszik a kínálatban található termékek. A tépőzáras csiszolókorong egyedi technológiával készül.

A műgyantakötésben ipari gyémántszemcsék kaptak helyet. Ennek köszönheti a kimagasló minőségét és kopásállóságát. Üveg, kerámia, márvány megmunkálására is alkalmas. A letört éleket egy pillanat alatt eldolgozhatjuk a segítségével.