Rendkívüli ágvágó olló kínálat a Gazdaboltban

Ágvágó olló kínálat

Egy minőségi kerti szerszámnak több ismérve is van. Persze mindenekelőtt a hatékonyságot kell megemlíteni, de ugyanígy nem mellőzendő az adott eszköz nyújtotta kényelmes felhasználás sem.

A Növénypatikánál kapható okosan tervezett ágvágó szerszámok minden tekintetben megfelelnek ezen elvárásoknak, hiszen úgy a teljesítmény, mint a komfortérzet szempontjából a maximumot nyújtják. Jó példa erre az itt megvásárolható profi mellévágó racsnis olló is, amely a beépített teleszkópnak köszönhetően, rugalmas és könnyed munkát ígér. Hasonlóan érdemes az említésre a 69 cm hosszú, sajtolt éllel és lakkozott fanyéllel felszerelt Truper ágvágó is, illetve a számtalan kisebb méretű, de ugyanolyan nagy strapabíró képességgel rendelkező olló is.

Utóbbi két típust most rendkívül kedvező áron vásárolhatjuk meg a Növénypatika Gazdabolt weboldalán. Míg a fanyeles ágvágó csupán 4.990 Forintba kerül, addig a kisméretű ollókat már akár 2.330 Forintért is megrendelhetjük. Tehát, ezen szerszámok nemcsak a hatékonyság és komfort szempontjából számítanak jó választásnak.